Vágólapra másolva!
Kellemetlen helyzet alakult ki a magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Budafoki MTE csapatánál. A Budafok ugyanis hivatalos honlapján közölte, hogy Tischler Patrik szabadon igazolható, ám kiderült, hogy ez nem így van. Az eset miatt a csatár nagyon rosszul érezte magát.

Szabadon szerződtethetővé vált Tischler Patrik – legalábbis a Budafoki MTE hivatalos honlapján ez állt kedd este. Érdekesség, hogy a cikk még mindig elérhető, pedig sem a játékos, sem a sportigazgató nem így tudja.

„Értetlenül állok a helyzet előtt, ugyanis a hír egyszerűen nem igaz

– mondta az nso.hu megkeresésére Tischler Patrik, aki korábban futballozott többek között az MTK Budapestben, a Puskás Akadémiában, az Újpestben és a Honvédban is. – Nem állja meg a helyét az információ, ugyanis még egyéves szerződés köt a Budafokhoz.

Tischler Patrik nagyon kellemetlenül érzi magát Forrás: https://budafok1912.hu/

Érdekesség, hogy a Budafok honlapjának beszámolójában az áll, hogy a játékos az új szakmai stáb elképzeléseibe nem fér bele, a lap azonban úgy tudja, hogy Erős Gábor vezetőedző szívesen látná a csapatában.

„Már barátok, korábbi csapattársak is hívtak, miért távoztam, hiszen még egyéves szerződés köt a klubhoz...

Kínomban nevettem, de közben rosszulesett a szituáció. Már több klub is keresett, hogy szerződjek hozzá, mondanom sem kell, mindenki meglepődött, hogy a hír nem igaz, nem vagyok szabad"

- mondta Tischler, aki hozzátette, egy tizenhét évest sem hozna ilyen helyzetbe.

"Félreértés ne essék, nem hiszem magamról, hogy milyen nagyon-nagyon jó futballista vagyok, de csak lejátszottam majd' kétszázötven élvonalbeli meccset, patinás klubokban szerepelhettem, és ezt kapom cserébe. Örülök, hogy így tisztázhattam az ügyet, de hogy erre életem végig emlékszem majd, az egészen biztos."

Ezek után nagy kérdés, hogy alakul a támadó jövője, de az biztos, hogy még egyéves szerződés köti a Budafokhoz.