Spanyolországon belül vált csapatot a Real Madrid BL-győztes focistája

Real Madrid vs Espanyol - La Liga 2022,Espanyol,La Liga,Real Madrid,Soccer Horizontal
MADRID, SPAIN - APRIL 30: Rodrygo (L), Jesus Vallejo (C) and Mariano Diaz (R) of Real Madrid celebrate after scoring a goal during the La Liga week 34 soccer match between Real Madrid and Espanyol at Santiago Bernabeu in Madrid, Spain on April 30, 2022. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol bajnokságban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy játékosa, Jesús Vallejo a következő szezont a La Ligában újonc Granadában tölti kölcsönben.

A közlemény szerint a Real Madrid CF és a Granada CF megállapodott Jesús Vallejo kölcsönadásáról az idényre, 2024. június 30-ig.

A 26 éves középhátvéd 2015 óta a Real Madrid játékosa, de az első csapatban mindössze 31 tétmeccsen lépett pályára, és rengetegszer játszott kölcsönben. A Real Zaragoza, az angol Wolverhampton Wanderers és a német Eintracht Frankfurt után

Vallejo 2020 elejétől kezdve másfél idényen át éppen a Granadát segítette, összesen 51 találkozón,

mielőtt 2021 nyarán visszatért Madridba.

A spanyol utánpótlás-válogatott, olimpiai ezüstérmes focista a Real Madrid színeiben kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnokságot, de Európai Szuperkupa, bajnokság, Király-kupa és Spanyol Szuperkupa is van a gyűjteményében.