Nem sikerült átverni, ezért botrányba akarták keverni a Manchester United sztárigazolását - videó

England v USA: FIFA World Cup 2022 FIFA,sports Vertical
AL KHOR, QATAR - NOVEMBER 25: Mason Mount (19) of England gestures during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group B match between England and USA at Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar on November 25, 2022 . Serhat Cagdas / Anadolu Agency (Photo by Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-től a Manchester United csapatába igazolt Mason Mountot máris megtalálták és bajba sodorták az autogramvadászok az új klubjánál, de a Vörös Ördögök végül kisegítették őt.

A 36-szoros angol válogatott középpályástól a carringtoni edzőkomplexumnál kért aláírást két rajongó, akik mint kiderült, nem voltak teljesen ártatlanok, ugyanis profi autogramvadászok voltak, akik csak profitálni szerettek volna Mount aláírásából.

A 24 éves játékos megrohamozását videóra is vették a férfiak, akiktől Mount kérte, hogy ne kövessék őt, és elmagyarázta, hogy nem fog aláírást adni, csakúgy, ahogy az elmúlt napokban sem tette. Az elutasítást nehezen tudták elviselni az autogramvadászok, akik ezek után olyan szemszögből próbálták közzétenni a videót, hogy Mountot egy nagyképű focistának állítsák be, aki nem törődik a szurkolókkal.

A Manchester United azonban hivatalos közleményben vette védelmébe a frissen igazolt játékosát és egy komoly problémára hívta fel a figyelmet – vette észre a goal.com.

„Sajnos ez a fajta helyzet túlságosan általánossá vált. Ez az utolsó dolog, amit Mason megérdemel, miután ennyire barátságos volt mindenkivel, akivel a Unitedhez való csatlakozása óta találkozott.

Ez mindennapos jelenséggé és komoly problémává vált Carringtonnál. Ezek a szervezett csoportok

– áll a manchesteri klub közleményében.