Botrányos jelenetek miatt kellett félbeszakítani a BL-selejtezőt - videó

Juventus v Maccabi Haifa FC: Group H - UEFA Champions League Juventus v Maccabi Haifa FC: Group H NurPhoto soccer UEFA Champions League Horizontal SPORT
Fans of Maccabi Haifa during the UEFA Champions League match (Group H) between Juventus FC and Maccabi Haifa at Allianz Stadium on October 05, 2022 in Turin, Italy. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto) (Photo by Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában az izraeli Maccabi Haifa 4-0-ra győzött a máltai Hamrun Spartans otthonában, a vendégdrukkerek mégis az agresszivitásukat mutatták meg a találkozó közben.

A második félidő elején a tavaly csoportkörig jutó Haifa 2-0-ra vezetett, amikor a máltai szurkolók Palesztinát támogató rigmusokat kiáltottak, feldühítve ezzel a vendégdrukkereket.

A rohamra induló izraeliek egyebek mellett pirotechnikai eszközöket is elkezdtek dobálni a hazai tábor és a pálya felé egyaránt, ezért a játékosok hiába próbálták csitítani a drukkereket, az 56. percben a játékvezető félbeszakította a találkozót, egy UEFA-ellenőr pedig az öltözőbe terelte a játékosokat.

A mérkőzés végül mintegy 30 perces szünet után folytatódhatott.

Forrás