Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a Fehérvár FC román válogatott támadóját, Claudiu Bumbát.

A 29 esztendős középpályás a román élvonal mellett szerepelt Izraelben, Törökországban, valamint a magyar NB I-ben, ahol legnagyobb sikereit a Kisvárda csapatánál érte el. A szabolcsi együttesben 2019 és 2022 között 92 meccsen 21 gólt lőtt és 17 gólpasszt adott, mellette pedig történelmet írt a csapattal, amikor a 2021/22-es szezon végén a klub történetében először ezüstérmes lett az NB I-ben.

Bumba tavaly nyáron igazolt a Vidibe, ahol 17 meccsen egy gólt lőtt és egy gólpasszt adott. A román támadó most a Győr csapatához igazolt, amellyel 2025-ig szóló megállapodás kötött.

Bumba szeretné új csapatát jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal segíteni az új bajnokságban.

"Boldog vagyok, hogy itt lehetek.

Azonosulni tudok a klub törekvéseivel, azon leszek, hogy az első perctől segítségére legyek az ETO-nak" - mondta a klub honlapjának Claudiu Bumba.

Claudiu Bumba az NB II-es ETO-hoz igazolt Forrás: eto.hu

Nagy sikerként értékeli a játékos szerződtetését Köteles László sportigazgató, reményei szerint Bumba sok örömet fog okozni a csapatnak és a győri szurkolóknak.

Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezni, hatalmas segítségére lesz a csapatnak – mondta Köteles László.