Az NB II-be igazolt a Fradi korábbi válogatott focistája

Budapest, 2020. június 16. A ferencvárosi Michal Skvarka (j) és a kispesti Mohamed Mezgrani a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. június 16-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Hivatalos oldalán jelentette be az ETO FC Győr csapata, hogy náluk folytatja pályafutását a szlovák válogatott focista, Michal Skvarka.

A 30 éves Skvarka Zsolnán nevelkedett, a szlovák élvonalban több, mint 200 mérkőzésen játszott, melyeken 49 gólt szerzett. A Fradiban 2019 és 2021 között 26 meccsen szerepelt, onnan Lengyelországba, a Wislához, majd a görög Levadiakoszhoz igazolt, ahol nyáron lejárt a szerződése.

Michal Skvarka két évet focizott a Fradiban Forrás: MTI/Illyés Tibor

A kétszeres szlovák válogatott ingyen érkezett Győrbe.

"Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az ETO-hoz. Játszottam már Magyarországon, tisztában vagyok vele, hogy a klubnak nagyon szép a történelme, és hogy milyen nagy játékosok szerepeltek itt. Elég csak megemlíteni a közelmúltból Priskin Tamást, akit úgy gondolom senkinek sem kell bemutatni a magyar futballt kedvelői körében. Nagy céljaink vannak, keményen dolgozunk, és ezek érdekében mindent meg fogunk tenni. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek ETO mezben" - mondta Skvarka.