Újabb fordulat Szoboszlai átigazolásában, óriási tömegverekedés Mayweather bokszmeccsén

Horizontal
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai celebrates after scoring the 2-0 goal during the German Cup (DFB Pokal) final football match RB Leipzig v Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, on June 3, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekességgel és megdöbbentő eseménnyel indult a hét a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hétfői sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Német sajtóhírek szerint a Bundesligában szereplő RB Leipzig szeretné meghosszabbítani Szoboszlai Dominik 2026 nyarán lejáró szerződését, így a magyar válogatott focista mégsem igazol a Premier League-be, a Newcastle United csapatához.

Szoboszlai Dominik jövőjében újabb fordulat következhet Forrás: AFP/Odd Andersen

Megrázó hír érte a magyar sportéletet, ugyanis meghalt Droppa Erika, aki a magyar teniszsport elmúlt több mint 40 évének meghatározó alakja volt. A szekszárdi születésű szakember töretlenül részt vett a hazai versenyek lebonyolításában, a csapatbajnokságok szervezésében, valamint évtizedeken át a hazai ranglistákat is ő készítette. 2015-ben elnyerte a Magyar Tenisz Szövetség életműdíját, majd 2021 novemberében a MOB fair play díját.

Pórul járt a honfitársa sikerét pezsgőlocsolással ünnepelni próbáló golfozó, Adam Hadwin, akit nem ismert fel a verseny egyik biztonsági embere.

Floyd Mayweather és John Gotti III bemutató bokszmérkőzése óriási tömegverekedéssel ért véget, még Kenny Bayless mérkőzésvezetőnek is kijutott a pofonokból.