Hihetetlen dráma a BL-döntőn, Détári Lajos szenzációs bejelentést tett, Szoboszlai Dominik mindenkit meglepett

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish midfielder #16 Rodri (L) celebrates scoring his team's first goal during the UEFA Champions League final football match between Inter Milan and Manchester City at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, on June 10, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A szombati nap legfontosabb eseménye az isztambuli Bajnokok Ligája-döntő volt, amelyet egy drámai meccsen a Manchester City 1-0-ra megnyert az Inter ellen, így Pep Guardiola csapata történelmi triplázást hajtott végre. A BL-döntő mellett is rengeteg érdekesség történt szombaton, és ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a Manchester City 1-0-ra nyert az Internazionale ellen, ezzel története első BL-trófeáját szerezte meg Isztambulban. A Manchester City a városi rivális United után a második angol csapat lett, amelynek összejött a triplázás, de a csapat sikerét némileg beárnyékolja a klub rengeteg pénzügyi szabálytalansága, aminek még következménye is lehet.

Rodri gyönyörű gólja döntötte el a BL-trófea sorsát Forrás: AFP/Franck Fife

A katari foci-vb egyik legnagyobb sztárja, a horvátokért szorító hatalmas mellű Ivana Knöll is ott volt a BL-döntő helyszínén, és szokásához híven igencsak lenge öltözetben jelent meg az Atatürk Olimpiai Stadionban.

Az RB Leipzig futballistája, Szoboszlai Dominik hamarosan a magyar válogatott edzésén jelentkezik majd, előtte viszont részt vett egy reklámfilmekkel foglalkozó cég kampányfotózásán.

A magyar válogatott legendás labdarúgója, a nemrégiben 60. születésnapját ünneplő Détári Lajos elárulta, hogy ott lesz a budapesti atlétikai világbajnokságon.