Ezért volt napokig részeg a Manchester City BL-győztes sztárfocistája

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL PARADE JOY TEAM ALCOHOLIC DRINK DRINKING
Manchester City's English midfielder Kalvin Phillips (C) pours alcohol in the mouth of Manchester City's English midfielder Jack Grealish (L) as they celebrate on stage following an open-top bus victory parade for their European Cup, FA Cup and Premier League victories, in Manchester, northern England on June 12, 2023. Manchester City tasted Champions League glory at last on Saturday as a second-half Rodri strike gave the favourites a 1-0 victory over Inter Milan in a tense final, allowing Pep Guardiola's side to complete a remarkable treble. Having already claimed a fifth Premier League title in six seasons, and added the FA Cup, City are the first English club to win such a treble since Manchester United in 1999. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City történelmi triplázást hajtott végre idén, amelynek a csúcspontja az Inter ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntő volt, ugyanis korábban ezt a trófeát még nem hódította el az angol csapat. Jack Grealish alaposan megünnepelte a sikert, és elárulta, hogy még akkor is másnapos volt, amikor az angol válogatott edzőtáborába megérkezett.

Grealish napokig mértéktelen ivással ünnepelte a City történelmi sikerét, az angol játékos féktelen bulizásairól rengeteg kép és videó jelent meg a közösségi médiában.

Gareth Southgate szövetségi kapitány az Eb-selejtezőkre behívta a válogatottba a sztárfocistát, aki elárulta, hogy még másnapos volt, amikor megérkezett az edzőtáborba. "Nagyon jó a kapcsolatom az edzőnkkel, és legbelül éreztem, hogy a Málta elleni pénteki meccsen még nem fogok játszani.

Ennek ellenére kedden megérkeztem az edzőtáborba, és még kicsit másnapos voltam, de nem voltam részeg vagy ilyesmi" -

nyilatkozta Grealish.

"Szerdán, csütörtökön és szombaton is volt edzés, és jól éreztem magam, minden jól ment.

tette hozzá a 27 éves sztár, aki úgy érezte, megérdemelte, hogy alaposan kibulizza magát.

Őszinte vagyok és jól érzem magam, hiszen éppen az álmomat élem a világ legjobb futballcsapatában. Most tripláztunk, ami egy nagyon különleges pillanat, nem minden nap történik ilyen.

Szombaton, vasárnap és hétfőn is jól éreztük magunkat, ez volt a valaha volt legjobb hétvégém" -

mondta Grealish, aki hétfőn, az Észak-Macedónia ellen 7-0-ra megnyert mérkőzésen csereként már pályára lépett.

Forrás