Southgate-nek már elege van a Manchester City részegen bulizó sztárfocistáiból

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL PARADE JOY TEAM ALCOHOLIC DRINK DRINKING
Manchester City's English midfielder Kalvin Phillips (C) pours alcohol in the mouth of Manchester City's English midfielder Jack Grealish (L) as they celebrate on stage following an open-top bus victory parade for their European Cup, FA Cup and Premier League victories, in Manchester, northern England on June 12, 2023. Manchester City tasted Champions League glory at last on Saturday as a second-half Rodri strike gave the favourites a 1-0 victory over Inter Milan in a tense final, allowing Pep Guardiola's side to complete a remarkable treble. Having already claimed a fifth Premier League title in six seasons, and added the FA Cup, City are the first English club to win such a treble since Manchester United in 1999. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate szerint a Manchester City BL-győztes játékosainak most már abba kell hagyniuk a féktelen bulizást.

A Manchester City történelmi triplázással zárta a futbalidényt, Pep Guardiola csapata a Premier League-t, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Utóbbit története során először, és a BL-győzelem óta

Jack Grealish vezérletével megállás nélkül buliznak a játékosok, amiről elég sok fotó és videó is megjelent a közösségi médiában.

Az Európa-bajnokság selejtezőcsoportjában az angolok péntek este Máltában lépnek pályára, 19-én pedig Észak-Macedóniát fogadják, és Gareth Southgate szövetségi kapitány szerint most már Grealish-éknek abba kell hagyniuk a féktelen mulatozást és a mértéktelen ivást.

Gareth Southgate (jobbra) szerint most már abba kell hagyniuk a bulizást a ManCity angol sztárjainak Forrás: AFP/Paul Ellis

mondta a szövetségi kapitány.

"Természetesen bármit is mondok nekik, azt négyszemközt teszem, mert nem szolgálna jó célt ennek a nyilvános megvitatása. Korábban voltak már játékosaink, akik BL-döntőt játszhattak, de a triplázás teljesen egyedülálló. Sok minden történhet ezen a nyáron, ami elvonhatja a figyelmüket, de ezt nem engedhetjük meg" - tette hozzá.

"Ki kell pihenniük magukat, alvásra van szükségük, hogy fittek legyenek a meccseken.

magyarázta Southgate a játékosok túlzásba vitt ünneplése kapcsán.

Forrás