A PSG hamarosan bejelentheti Luis Enrique érkezését

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Marokkó-Spanyolország, Nyolcaddöntő, Education City, 2022.12.06., Marokkó, Spanyolország
AL RAYYAN, QATAR - DECEMBER 06: Luis Enrique, Head Coach of Spain, reacts during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Morocco and Spain at Education City Stadium on December 06, 2022 in Al Rayyan, Qatar. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A francia évonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain csapata hamarosan bejelentheti az új edző, Luis Enrique érkezését.

A Le Parisien beszámolója szerint a spanyol edző az elmúlt két napot a francia fővárosban töltötte Luis Enrique.

Az 53 éves trénerrel a szerződés bizonyos részeit már sikerült tisztázni, és hamarosan folytatódhatnak a tárgyalások.

Amennyiben minden rendben megy majd, akkor hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a korábban a Barcelonánál és a spanyol válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó szakember érkezését.

Luis Enrique hamarosan a PSG edzője lehet Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Catherine Ivill

A PSG jelenlegi edzője, Christophe Galtier - akinek 2024 nyaráig érvényes szerződése van - még csütörtökön hivatalosan távozhat,

a lap úgy tudja, már "csak" néhány százezer eurónyi prémiumról tart a vita a felek között.

A PSG-vek kapcsolatos hír, hogy a Bayern München világbajnok játékosa, Lucas Hernandez is hamarosan aláírhat a PSG-hez, a a L'Equipe szerint mindenben megyeztek már a felek és 40 millió euróért érkezik majd a védő.