Vágólapra másolva!
A jelenleg Ausztriában edzőtáborozó Ferencváros labdarúgócsapatának bosnyák középpályása, Muhamed Besic súlyos sérülése után már ismét labdás edzéseket végezhet. A Fradi rutinos játékosa a klubnak adott interjújában elárulta, hogy mikor térhet vissza a pályára.

Besic még feburárban a Kisvárda elleni bajnokin sérült meg súlyosan, mint kiderült, a térdében elszakadt a keresztszalag. A 30 éves játékos azóta keményen dolgozik, hogy felépüljön sérüléséből és mielőbb a magyar bajnok rendelkezésére állhasson. A fradi.hu beszámolója szerint az ausztriai edzőtáborban már újra labdás edzést végezhetett a rutinos bosnyák futballista, aki a visszatérésének várható időpontját is igyekezett meghatározni.

Muhamed Besic őszre tervezi a visszatérését Forrás: fradi.hu

"Nagyon keményen dolgoztam az elmúlt négy és fél hónapban, hogy most itt lehessek. Nagyon élveztem, hogy ismét labdába érhettem.

Az operációmtól hét hónapnak kell eltelnie optimális esetben, hogy újra játszhassak. Úgy gondolom, hogy szeptember vége, október eleje lehet ez a dátum. Lépésről lépésre kell haladnom, türelemmel viselem a rehabilitációt, mert tudom, hogy a végén kifizetődik a befektetett munka" – bizakodott a bosnyák labdarúgó.