Nem várt személy állt Mbappé átigazolásának útjába

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Nantes at The Parc des Princes Stadium in Paris on March 4, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint egyre közelebb kerül a Real Madrid labdarúgócsapata Kylian Mbappé leigazolásához, de ha a világbajnok francia támadót nem az édesanyja képviseli, már két éve Madridban focizhatna – mondta el a véleményét Yvan Le Mee, a Realban játszó francia focista, Ferland Mendy ügynöke.

A korábbi kézilabdázónő, Fayza Lamari évek óta a fia, Mbappé ügynöke, és az elmúlt átigazolási időszakokban többször is ő hiúsította meg a francia csatár átigazolását a Real Madridba. Tavaly például Lamari több mint 100 millió eurós aláírási pénzt akart kicsikarni Florentino Péreztől, a Real Madrid elnökétől.

Egy másik játékosügynök, Yvan Le Mee úgy véli, hogy Mbappénak más, képzettebb ügynök kéne, ha nem a Paris Saint-Germainnél képzeli el a jövőjét, mert Lamari nem megfelelő ember egy ilyen feladatra.
„Nem az ő dolga lenne,

– mondta Le Mee. – Ahhoz, hogy a fiát és a többi játékost képviselhesse, engedélyt kellene szereznie."

Le Mee szerint Fayza Lamari (jobbra) miatt nem a Realban játszik Mbappé Forrás: AFP/Franck Fife

Le Mee szerint Mbappé pályafutása már eddig is egészen másképp alakult volna, ha egy képzett ügynök kezében lett volna.
„Meggyőződésem, hogy

– nyilatkozta Le Mee. – Ehelyett még mindig Párizsban van, ahol nyilvánvalóan nem boldog."

Forrás