Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Első meccsén megsérült a Fradi új szerzeménye

VavaCars Fatih Karagumruk v Fenerbahce - Turkish Super Lig Fenerbahce,Turkish Super Lig,VavaCars Fatih Karagumruk Horizontal
ISTANBUL, TURKEY - DECEMBER 22: Aleksandar Pesic (72) of VavaCars Fatih Karagumruk celebrates after scoring a goal during Turkish Super Lig soccer match between VavaCars Fatih Karagumruk and Fenerbahce in Istanbul, Turkey on December 22, 2021. Serhat Cagdas / Anadolu Agency (Photo by Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Ausztriai edzőtáborban zajlik a Ferencváros felkészülése. A magyar bajnok hétfőn le is játszotta első edzőmeccsét, a szlovén NK Rogaska ellen játszottak 0-0-s döntetlent a zöld-fehérek.

A Ferencváros számára nem alakult jól a mérkőzés, hiszen már az első félidőben le kellett cserélni a csapat egyik nyári szerzeményét, a szerb Alekszandar Pesicset.

Alekszandar Pesics számára nem kezdődött jól a ferencvárosi időszak Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Serhat Cagdas

A Ferncváros meccsközvetítésében azt írták, hogy az első félidő végéhez közeledve Pesics a vállához kapott, súlyos fájdalmai voltak, le kellett jönnie a pályáról, Ryan Mmaee váltotta.

Pesics sérüléséről többet egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, mennyi időt kell majd kihagynia.

A szerb válogatott csatár érkezését előző héten jelentették be.

Mindent egy helyen az Eb-ről