Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az éllovas Napoli 1-1-es döntetlent játszott az Udinese vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában, ezzel bebiztosította bajnoki címét. Az egyik focival foglalkozó közösségi csatorna azzal tréfálta meg a Napoli szurkolókat, hogy Spalletti csapatának egyik játékosára, a dél-koreai Kim Mindzséhez hasonlító férfit vittek be az ünneplő tömeg közelébe. Sokan nem jöttek rá az átverésre.

A dél-olaszországi együttes 33 év szünet után végez újra az élen a Serie A-ban, előnye ugyanis 16 pontra nőtt a második Lazio előtt, ez pedig az utolsó öt körben behozhatatlan.

A Napoli 1987 és 1990 után harmadszor nyerte meg az olasz bajnokságot. A nápolyi szurkolók őrült ünneplésbe kezdtek, és sokan nem is sejtették, hogy egy átverés áldozatává váltak a bajnoki cím megnyerésének pillanatában.

A nápolyi csapat alapemberének számító dél-koreai hátvéd, Kim Mindzsére hasonlító férfit vitt az ünneplő tömegben a focival foglalkozó Shoot for Love Youtube-csatorna. A nápolyi szurkolók közül sokan semmit nem vettek észre,

és boldogan fotózkodtak és táncoltak az ázsiai férfival, nem is sejtve, hogy átverés áldozatai lettek.

Mindent egy helyen az Eb-ről