Eljárás indult Lisztes Krisztián ellen, döntött Dárdai Pál sorsáról a Hertha, visszatért Liu Shaolin Sándor

LISZTES Krisztián
Budapest, 2023. április 2. A gólszerző ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és csapattársai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án. Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 2-2. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is a csütörtöki napon. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Az MLSZ nemcsak a Fradi, hanem a 17 éves Lisztes Krisztián ellen is fegyelmi eljárást kíván indítani a hétfői Újpest ellen 3-2-re megnyert derbi után. Íme, a Fradi reakciója:

Fegyelmi eljárás indul Lisztes Krisztián ellen Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Döntött Dárdai sorsáról a Hertha. A Dárdai Pál irányította Hertha labdarúgócsapata egyre kilátástalanabb helyzetben van, és alighanem már csak a csodában bízhatnak.

Az immár kínai színekben versenyző olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor visszatért Magyarországra.

"Te kib.szott sz.rházi" - a Paris Saint-Germaintől jelenleg száműzött Lionel Messi alaposan magára haragította a csapat drukkereit, akik a klub székháza előtt tüntettek az argentin világbajnok ellen.

Lionel Messit ellen tüntettek a PSG-szurkolók Forrás: AFP/Franck Fife

Az olasz labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a listavezető Napoli hátrányból egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott az Udinese otthonában, ezzel bebiztosította a bajnoki címét.