Vágólapra másolva!
Mint ismert, a MOL Fehérvár FC kedden este leállította az online jegyértékesítést, miután a jelek szerint a fehérvári drukkereknek felkínált ingyenes belépőkre a rivális csapatok szurkolói csaptak le. A klub szerda délután újabb közleményt adott ki az ügyben, amelyben jelezte, hogy törölte azoknak a jegyeit, akik nem tartották be a vásárlási feltételeket.

"Szeretnénk, ha a Vidi-szurkolók juthatnának jegyhez,

ezért azonosítottuk azokat, akik visszaéltek a lehetőséggel"

- írta a közleményében a Vidi. Hozzátették, 17:00 óra után az interneten klubkártyával, és személyesen klubkártya nélkül is lehet jegyet venni.

A klub a szombati mérkőzéssel kapcsolatos visszaéléseket kivizsgálta, és a tapasztalatokat összegezve a Jegymester segítségével

beazonosította azokat az internetes felhasználókat, akik több mint négy belépőt váltottak ki online a szombati bajnoki mérkőzésünkre a C és D szektorokba.

A visszaélők jegyeit törölte a Fehérvár Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ugyanakkor felhívnánk szurkolóink figyelmét, hogy más forrásból (pl. Facebook-csoportok, fórumok) ne vásároljanak belépőt senkitől, mert jó eséllyel azok a jegyek érvénytelenítve lesznek a szombati napra" - írta a Fehérvár, hozzátéve, hogy a rosszindulatú visszaélések kiszűrése érdekében az ingyenes jegyeket szerdától személyesen (klubkártya nélkül), az interneten kizárólag Vidis klubkártyával lehet majd kiváltani. Azoktól a Vidi-szurkolóktól, akik online kívánták kiváltani a belépőt, de erre már nem volt lehetőségük kedd este, elnézést kért a klub.