Irány Manchester? Messi után Neymar is menekülne Párizsból

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (R) and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) warm up prior to the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Lille LOSC at The Parc des Princes Stadium in Paris on February 19, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó bajnokságba (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain teljesen széteshet: Lionel Messi két év után lép le a francia sztárklubtól, ahonnan vélhetően Neymar is távozik. A brazil szélsőért a Manchester United érdeklődik, válogatott csapattársa, Casemiro a klubon belül kampányol a brazil zseniért.

Nemcsak Messi, hanem Neymar is kereket oldana a nyáron, a brazil szintén egyre boldogtalanabb a topklubnál, ahol március óta nem játszott tétmérkőzést sérülés miatt. A francia L'Equipe már azt is tudja, hogy hova igazolhat a 31 éves brazil.

A sportlap úgy tudja, a befutó a Manchester United lehet, a két klub pedig már tárgyal egymással Neymarról

- írja a Bors.

Lionel Messi után Neymar is távozik Párizsból Forrás: AFP/Franck Fife

A brazil szélső szerződése 2025. június 30-ig szól, vélhetően azonban a PSG hajlandó lenne olcsóbban is megválni tőle, mivel az együttes a jövőben a fiatal, francia tehetségekre építene, akiknek a vezére Kylian Mbappé lenne.

Neymarnak a Manchester United már csak azért is klappolna, mert az angol sztárcsapatban három válogatott csapattársa is játszik,

Antony, Casemiro és Fred. A The Sun szerint a brazil trióból Casemiro az, aki minden követ megmozgat a klubon belül azért, hogy Neymar is csatlakozzon hozzájuk.

A hírek szerint az MU mellett Angliából a Chelsea és a Newcastle is élénken figyeli a 31 éves Neymar helyzetét.