Vágólapra másolva!
A Debrecen 3-1-re győzött a már bajnok Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti fordulójának szombati játéknapján, ezzel a harmadik helyre lépett előre. A DVSC legutóbb 2012 márciusában, két góllal viszont most először nyert az FTC otthonában. A fővárosiak a mostani szezonban először kaptak három gólt egy hazai bajnoki mérkőzésen, így nem csoda, ha a fővárosi csapat edzője, Sztanyiszlav Csercseszov csalódottan nyilatkozott.

"A csapat is le van sújtva a mai mérkőzés miatt. Nem beszéltem hangosan az öltözőben, mindenki tudja, mik voltak a hiányosságok

– kezdte a vezetőedző. - Vannak hiányzóink, voltak olyanok, akik nem a saját pozíciójukban játszottak. Ezen a szinten maximálisan ki kell használni a helyzeteket, gólra kell váltanunk azokat. Az, hogy négy perc alatt szinte a semmiből kaptunk két gólt, az nagyon megnehezítette a dolgunkat. Fel kell állnunk ebből a helyzetből!"

A fradi.hu beszámolója szerint az újságírók arra voltak kíváncsiak, hogy amikor fordulókkal a bajnokság vége előtt bajnok egy csapat, akkor mennyire nehéz motiválni a játékosokat.

Sztanyiszlav Csercseszov nem volt boldog Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nyilván így, hogy bajnokok vagyunk, a tabella szempontjából semmit nem jelent ez a meccs, de ez nem ok egy hazai vereségre. A hiányzó játékosainkat próbáltuk úgy pótolni, hogy fiataloknak biztosítottunk lehetőséget. Lisztes Krisztián és két másik fiatal is lehetőséget kapott. Fontos, hogy ezeket a fiatalokat folyamatosan kontroll alatt tartsuk, de tudjuk, hogy mire képesek.

Nincs indok és nincs bocsánat egy hazai pályán elszenvedett vereségért, mindegy, hogy ki az ellenfél."

Végezetül bosnyák középpályás, Muhamed Besic és a többi sérült állapotáról is ejtett pár szót az orosz edző.

Hozzátette, remélik, hogy a sérült játékosok minél hamarabb bevethetőek lesznek, és tudnak menni velünk az edzőtáborba, hiszen minden játékosra szükség van, aki a nemzetközi porondon bevethető, hiszen hamarosan Bajnokok Ligája-selejtezőt játszanak."