Vágólapra másolva!
Egyre élesebb a harc a bennmaradásért vívott küzdelemben a labdarúgó OTP Bank Ligában: a hétvégi 32. fordulóban kieshet a MOL Fehérvár. A Vidi vezetőedzője, Bartosz Grzelak szerint védekezésben stabilabbnak kell lenniünk, hogy meg tudják nyerni a mérkőzést.

A vendég kék-fehérek mind a négy találkozójukon veretlenek maradtak a régi-új vezetőedző, Boér Gábor kinevezése óta, ezzel szemben a hazaiak hét kör óta nyeretlenek az élvonalban.

Ha a Fehérvár nem tudja ezt a rossz sorozatát megszakítani, akkor a Mezőkövesd már biztos bennmaradóként látogat Kispestre, ráadásul így a Honvéd is hatalmas esélyt kapna,

mert győzelemmel kiejtené a Fehérvárt, mellyel hat éve még "bajnoki döntőt" vívott az aranyéremért. Ha viszont a piros-kékek több mint két hónap után nyernek, akkor nagy nyomást helyeznek mindkét riválisukra.

Bartosz Grzelak bízik a csodában Forrás: molfehervarfc.hu

Tudja a MOL Fehérvár edzője, Bartosz Grzelak is, hogy hatalmas a tét.

"A vereség ellenére voltak olyan pozitív aspektusai a Puskás Akadémia elleni mérkőzésnek, amiket magunkkal hozhatunk a ZTE ellenire, például sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint az azt megelőző hetekben. Védekezésben viszont még stabilabbnak kell lennünk a saját tizenhatosunkon belül annak érdekében, hogy nyerni tudjunk szombaton. Arra számítok, hogy a Zalaegerszeg nagyon fizikális játékot mutat majd, ahogy láthattuk tőlük az elmúlt időben is, főleg az edzőváltás óta.

Kemény meccs lesz, de abban bízom, hogy a nagy akarat, ami van a játékosokban a bennmaradásunk érdekében, a mi javunkra dönti majd el a mérkőzést"

- nyilatkozta a ZTE elleni bajnoki előtt a klub honlapjának a vezetőedző, Bartosz Grzelak.