Vágólapra másolva!
A spanyol Marca értesülése szerint csuklyás férfiak betörtek a Valenciában futballozó Justin Kluivert otthonába, ahonnan 200 ezer euró értékében loptak el ékszereket, a barátnőjét pedig megverték.

A spanyol lap azt írja, hogy rablók kihasználták, hogy Kluivert Mallorcára utazott a csapatával, ahol csütörtök este fog pályára lépni a La Liga 36. fordulójában.

A támadók a rablás közben bántalmazták Kluivert élettársát, és mintegy 200 ezer euró értékben loptak el ékszereket és órákat. A helyi polgárőrség beszámolójából az is kiderült, hogy a betörés során egy másik személyt is megtámadtak Kluivert lakásában, de az ő kilétére még nem derült fény.

Justin Kluivert az AS Roma kölcsönjátékosaként focizik Valenciában Forrás: NurPhoto via AFP/Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto/Ruben De La Fuente Perez

A Valencia Plaza értesülése szerint a rablás akkor történt, amikor Kluivert élettársa hazatért az esti kutyasétáltatásból. A támadók azért verték meg a nőt, hogy megtudják, hol vannak az értéktárgyak.

A helyi polgárőrség szerint a rablás nem tartott tovább öt percnél, Kluivert partnerét pedig sokkolták a történtek, de kisebb sérülésekkel megúszta a támadást.