Gyújtogattak, verekedtek és egy idős asszonyt is a földre löktek a megvadult fociszurkolók - videó

PSV Eindhoven v FC K?benhavn: Round of 16 Leg One - UEFA Europa Conference League NurPhoto Soccer Soccer Match Europa Conference League Netherlands PSV Eindhoven Kobenhavn Leg One Horizontal SPORT MATCH
FC Copehagen fans before PSV Eindhoven vs FC Copenhagen, UEFA Europa Conference League, at Philips Stadium, Eindhoven, Netherlands on March 10, 2022. (Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto) (Photo by Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A dán bajnoki címért harcoló FC København labdarúgócsapata vasárnap a Brøndby IF otthonában lép pályára, a koppenhágai szurkolók pedig már a meccs előestéjén kitettek magukért – nem éppen pozitív értelemben.

A fővárosi drukkerek egy csoportja a glostrupi vasútállomáson gyújogatott és támadt fiatalokra, a dulakodás közben pedig egy idősebb hölgyet is fellöktek a lángok mellett.

A videón látszódik, ahogy az asszonynak sikerül felállnia és biztos helyre menekülnie, majd a kamera egy összegörnyedt emberre is ráközelített, akit mások rugdostak a földön.

A Københavnnak négy fordulóval a vége előtt egy pont a hátránya az éllovas FC Nordsjælland csapatával szemben a dán bajnokságban.