Ötéves börtönbüntetést kapott az olasz válogatott focista

SSC Napoli v Torino Fc - Serie A soccer soccer match serie a one person three quarter lenght Horizontal SPORT TEAM FOOTBALL SOCCER PLAYER
Dejection of Armando Izzo of Torino during the football Serie A match SSC Napoli v Torino Fc at the San Paolo Stadium in Naples, Italy on February 29, 2020 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto) (Photo by Matteo Ciambelli / NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A maffiával való feltételezett kapcsolatáért és fogadási csalásért a bíróság csütörtökön 5 év börtönbüntetésre ítélte Armando Izzót, a Monza labdarúgócsapatának kölcsönjátékosát. Az ítélet nem jogerős, Izzo pedig jelezte, hogy fellebbez ellene.

A 3-szoros olasz válogatott védő ellen már 2016-ban vizsgálat indult, miután a vád szerint még a 2013-14-es idényben, az Avellino focistájaként segítette a maffiát és fogadási csalást követett el.

A 31 éves középhátvéd jelenleg a Torinótól kölcsönben szerepel a Serie A-ban újoncként szereplő Monzánál. A csapata közleményben jelezte, hogy támogatja a játékosát, és biztosra veszi annak ártatlanságát.

Forrás