Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában a MOL Fehérvár FC hazai pályán magabiztosan, 3-0-ra győzte le a Zalaegerszegi TE csapatát. A találkozó után a kétgólos Kenan Kodro és a vendégek vezetőedzője is értékelt az M4 Sport kamerája előtt.

Kodro büntetővel szerzett vezetést a Fehérvárnak, azok után, hogy legutóbb egy fontos pillanatban hibázott a tizenegyespontról a Mezőkövesd ellen.
„A közelmúltban hibáztam, de ettől még

Túl kellett tenni magamat rajta, de úgy gondolom, hogy mentálisan erős játékos vagyok, és szerencsére sikerült is betalálni – nyilatkozta Kodro, majd rátért a meccs értékelésére. –

Sikerült egy lépést előrefelé tennünk, de még semmi nem ért véget, gyakorlatilag félidőnél járunk. Mindent bele kell adni az utolsó mérkőzésen, mi hiszünk magunkban, és remélhetőleg pozitív lesz a végkifejlet."

Kenan Kodro mindkét félidő elején betalált Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Kodro a mérkőzés hajrájában a földön maradt, és fájdalmas arccal hagyta el a játékteret a lecserélésekor. Ezért felvetődött a kérdés, hogy mennyire súlyos az esetleges sérülése.

de úgy érzem, hogy nincs nagy gond és fel tudok készülni a Vasas elleni találkozóra."

Kodro után a zalaegerszegiek trénere, Boér Gábor is megszólalt arról, hogy miként látta a csapata első vereségét a kispadra érkezése óta.
„Nyilván demoralizáló volt a kapott gól annyira a mérkőzés elején, az átalakította az egész meccset. Utána sem találtuk azt a fajta játékot, amit szerettünk volna. Úgy gondolom, hogy

Sokszor eljutottunk kombinatív, jó játékkal oda, de

Az ellenfél pedig az első félidőben nagyon hatékony volt, ami volt lehetőség, azt nagyon könyörtelenül kihasználta, és

– mondta Boér Gábor, majd Kálnoki-Kis Dávid sérüléséről is beszélt. – Nem tudjuk még a diagnózist rögtön a meccs után.