Vágólapra másolva!
A Ferencváros futballcsapatának szurkolói közleményt adtak ki, amelyben jelezték, hogy felháborítónak tartják, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénzbüntetéssel sújtotta Lisztes Krisztiánt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az MLSZ fegyelmi bizottsága (FEB) pénzbírsággal büntette Lisztes Krisztiánt, amiért a Fradi 18 éves támadója pirotechnikai eszközt vitt be a pályára az Újpest FC elleni rangadó lefújása után nyolc perccel.

A sajtóhírek szerint 300 ezer forintos büntetést felháborítónak tartják a zöld-fehérek drukkerei, akik közleményben biztosították támogatásukról a fiatal játékost, illetve jelezték, hogy kifizetik helyette a büntetés teljes összegét.

Egy emberként állt ki a Fradi-tábor Lisztes Krisztián mellett Forrás: MTI/Illyés Tibor

"A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a napokban közölte, pénzbüntetést szab ki ifjú játékosunkra, Lisztes Krisztiánra. A (sajtóértesülések szerint 300 ezer forintos) bírságot azzal érdemelte ki, hogy az Újpest elleni győztes derbin, ahol gólt is szerzett, a lefújás után 8 perccel a Táborral való közös ünneplés során egy szurkolótársunktól kapott görögtűzzel lépett pályára. Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt. Harciasságával, csupaszív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV és átérzi mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni!

Felháborítónak tartjuk, hogy egy fiatal magyar tehetséget ilyen módon vegzál az MLSZ. A Ferencváros Tábora, a B-Közép egy emberként áll Lisztes Krisztián mögé és vállalja át a büntetés teljes összegének kifizetését!

Krisztián! LOBOGJON BENNED TOVÁBB A TŰZ!" - áll a közleményben.