Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a kiesés elől menekülő Békéscsaba egy 92. percben született góllal kapott ki Soroksáron. A találkozó után a lilák vezetőedzője, a legendás Pásztor József keményen kritizálta játékosait, akiket tutyimutyinak nevezett.

A klub korábbi legendás játékosát, Pásztor Józsefet április 13-án nevezték ki – edzői pályafutása során már hetedszer – a Békéscsaba edzőjének, irányítása alatt azonban a viharsarki csapat négy meccsből csak egyet tudott megnyerni az NB II-ben.

A Békéscsaba két meccsel a bajnokság vége előtt négy pontra van az osztályozót jelentő 18. helytől, jelenleg a kiesést jelentő 19. helyen áll.

Pásztor József, a Békéscsaba megbízott vezetőedzője Forrás: Békéscsaba 1912 Előre/Facebook

A Soroksár elleni meccset a 92. percben veszítette el a Békéscsaba, a beol.hu pedig kiszúrta Pásztor nyilatkozatát, amit a meccs végén adott a Sori TV-nek.

„Négy meccs óta vagyok edző, ebből háromszor a kilencvenedik percben kaptunk gólt. Nem egyszerű ezt elviselni, de muszáj. Mi, régebben nem is tudom, hogy mikor kaptunk a kilencvenedik percben gólt. Ez azt jelenti, hogy nincs rend a fejekben, nem beszélnek egymással a játékosok. Megéltem sok mindent mint játékos és edző is, de ilyen csapatot még nem nagyon láttam, hogy kikapunk, és egymásra egy rossz szót nem mondanak.

Ezek meg nem szólnak egymásra, nehogy a másik visszaszóljon neki, ha ő hibázik. Ez egy tutyimutyi csapat – fakadt ki a békéscsabai klublegenda a lefújást követően.