Vágólapra másolva!
Olasz sajtóhírek szerint a Sampdoria vezetőedzője, Dejan Stankovic felajánlotta lemondását, miután csapata vasárnap 5-0-ra kikapott a Fiorentina otthonában.

A 44 éves szerb tréner tréner októberben vette át a csapat irányítását, amely 32 meccs alatt mindössze 17 pontot szerzett, amivel a Serie A utolsó helyén áll hat fordulóval a vége előtt. Az Olasz Kupában döntős Fiorentina vasárnap kiütötte Stankovic csapatát, az újabb fájó vereség után pedig a szerb felajánlotta lemondását.

Úgy tűnik, már nem sokáig marad Dejan Stankovic a Sampdoria edzője Forrás: NurPhoto via AFP/Domenico Cippitelli/LiveMedia/NurPhoto/Domenico Cippitelli

A Calciomercato információi szerint az anyagi gondokkal küzdő Sampdoria hétfő délelőtti edzését elhalasztották, hogy Stankovic a klub vezetőségével tudjon tárgyalni a jövőjével kapcsolatban. A lap hozzáteszi, hogy egyelőre bizonytalan, hogy elfogadják-e a lemondását, mivel már csak egy hónap van hátra a bajnokságból, a klub célja pedig továbbra is a bennmaradás kiharcolása, amit egy megbízott edzővel nem biztos, hogy el tudnának érni.

A Sampdoriának matematikailag még van esélye a bennmaradásra, ugyanis hátránya 10 pont a 17. helyen álló Spezia mögött.