A jövőjéről beszélt az Újpest edzője

VIGNJEVIC, Nebojsa
Budapest, 2023. április 1. Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Újpest FC - ZTE FC mérkőzésen a Szusza Ferenc stadionban 2023. április 1-jén. Újpest FC-ZTE FC 3-2. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában az Újpest FC 3-0-ra legyőzte a Kecskemét csapatát a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozó után Nebojsa Vignjevics, a fővárosi csapat edzője elmondta, hogy szívesen maradna a IV. kerületi csapatnál a következő szezonra is.

A fővárosi lila-fehérek az idény nagy részében a kiesés ellen harcoltak. Március végén aztán Milos Kruscsics helyére kinevezték Nebojsa Vignjevicset, az irányításával pedig megtáltosodott az Újpest, amely egy fordulóval a vége előtt a tabella hetedik helyén áll, és már hetek óta nincsenek kiesési gondjai.

Nebojsa Vignjevics remek munkát végez Újpesten Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Kecskemét elleni győzelem után a szerb szakembert megkérdezték, hogy a következő szezonban is ő irányítja-e majd az Újpestet.

– idézi a Nemzeti Sport Vignjevicset, akivel az Újpest a legutóbbi nyolc meccséből csak kettőt veszített el az NB I-ben.

Vignjevicset 2013 őszén nevezték ki először az Újpest vezetőedzőjének, a lila-fehérek kispadján 258 meccsen ült, kétszer nyert Magyar Kupát, egyszer Szuperkupát, valamint egy bronzérmet is szerzett a gárdával.