Reagált a negyedosztályú visszatérés lehetőségére Gareth Bale

AT&T Pebble Beach Pro-Am - Round One GettyImageRank2 Horizontal GOLF SPORT
PEBBLE BEACH, CALIFORNIA - FEBRUARY 02: Gareth Bale prepares to play his shot during the first round of the AT&T Pebble Beach Pro-Am at Spyglass Hill Golf Course on February 02, 2023 in Pebble Beach, California. Jed Jacobsohn/Getty Images/AFP (Photo by JED JACOBSOHN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Feljutott a walesi Wrexham csapata az angol negyedosztályba, a klub tulajdonosai, a hollywoodi sztár Ryan Reynolds és Rob McElhenney félig viccesen megkörnyékezték Gareth Bale-t, hogy egy szezonra térjen vissza, és segítse a walesi kiscsapatot.

A pletykák azt követően reppentek fel, hogy Bale videoüzenetben gratulált a feljutáshoz, majd Twitteren kérlelték az amerikaiak, hogy segítsen be a már visszavonult focista.

Gareth Bale a golfpályán már jobban érzi magát Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jed Jacobsohn

„Nagyon élvezem azt, amit most csinálok. Nagyon fiatalon kezdtem focizni, jókor jött most a váltás. A Wrexham? Nem hiszem, jobban esne, ha inkább csak golfoznánk Robbal. Biztosan beszélünk majd, viccelődünk kicsit, de boldog vagyok a családdal és élvezem a golfot" – hűtötte le a kedélyeket Bale.