Neymar visszatért Brazíliába és olyat mondott, aminek biztosan nem örülnek majd a PSG-nél

fbl Horizontal COPA SUDAMERICANA
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (C) waves to the crowd from the stands during the Copa Sudamericana group stage first leg football match between Santos and Audax Italiano at the Urbano Caldeira stadium in Santos, Brazil, on April 20, 2023. (Photo by Miguel Schincariol / AFP)
Vágólapra másolva!
Visszatért Brazíliába Neymar, aki épp sérüléséből lábadozik, ezért nem számíthatnak rá a Paris Saint-Germainnél.

Neymar korábbi csapata, a Santos meccsére is kilátogatott. A brazilok az Audax Italiano csapatát látták vendégül a Copa Sudamericana csoportkörében, gólt viszont nem láthattak a nézők.

Ami sokkal érdekesebb, az az, hogy Neymar a távozásakor röviden azt mondta az újságíróknak, hogy „egy napon visszatérek, hamarosan visszatérek".

A Santos-mezben feszítő Neymar valószínűleg nem arra gondolt, hogy szurkolóként jön majd újra, hanem játékosként térne vissza nevelőegyütteséhez.

Neymar Santos-mezben a Santos meccsén Forrás: AFP/Miguel Schincariol

„Nagyon jó érzés, hogy itt lehetek. Otthon érzem magam, boldog vagyok, hogy 10 év után újra itt lehetek. Sajnos a csapat nem nyert, csak döntetlent ért el. Azért jöttem, hogy szurkoljak a Santosnak, és érezzem a szurkolók jelenlétét. Ez a klub adott nekem mindent, ajtót nyitott nekem és a családomnak" – mondta Neymar, akinek 2025 nyaráig van szerződése a PSG-vel.