Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes esemény történt pénteken a hazai és a nemzetközi sportvilágban egyaránt, így ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Visszapillantó.

Óriási harcot kell vívnia az egykor szebb napokat is megélt Békéscsaba labdarúgócsapatának, hogy továbbra is az NB II-ben szerepelhessen.

A magyar női jégkorong-válogatott fantasztikus sikerrel kezdte meg szereplését a bramptoni elitvilágbajnokságon, ami után a játékosok a jégen ünnepeltek a szurkolókkal.

Döbbenetes részletek derültek ki Lendvai Miklós, korábbi 23-szoros magyar válogatott focista februári haláláról, amikről az egykori középpályás édesapja számolt be.

Spanyol hírek szerint Gerard Piqué új barátnője, Clara Chia titkos kapcsolatot folytat a Manchester City menedzserével, Pep Guardiolával.

Piqué fiatal barátnője Guardiolával léphetett félre Forrás: AFP/Pau Barrena

A másodosztályú Budafoki MTE csapata története során először jutott be a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjébe, miután kiütötte a Vasast. A meccs hőse, a mesterhármast szerző Beke Péter volt, akinek a szívét egy szexi magyar DJ lopta el.

A rendkívül alapos és szakszerű keresés ellenére sem találták meg Győrffy Ákos nyomait Olaszországban, így befejezték a magyar hegymászó keresését a Monte Rosa-masszívumon.