Vágólapra másolva!
A hét második napja sem telt eseménytelenül a sportvilágban, most egy helyen mutatjuk meg az április 25-én, kedden történt legérdekesebb sporthíreket!

A Hertha BSC kispadján lejátszott (idei) első mérkőzése vereséggel zárult Dárdai Pálnak, aki a meccs másnapján kidobta az edzésről Ivan Sunjicot. Az esetről később videó is megjelent, a magyar vezetőedző pedig most elárulta, mi váltotta ki az ellentétet kettejük között.

Szoboszlai Dominikka nem fogott kezet a játékvezető Forrás: Twitter

Az RB Leipzig 2-0-ra kikapott a Bayer Leverkusen vendégeként vasárnap a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Szoboszlait a 85. percben, 1-0-s állásnál második sárga lappal kiállította a játékvezető, előtte elég érdekes jelenetek játszódtak le.

Az egykori újpesti kedvenc Kovács Zoltán kisebbik fia, Kovács Patrik nem mindennapi góllal hívta fel magára a figyelmet. A Vasas Kubala Akadémia még mindig csak 15 éves tehetsége az U17-es csapatban játszik, és a nála idősebb korosztályban is elképesztő dolgokat művel.

Árgyelán Jánost, a Békéscsaba Előre korábbi legendás játékosát "Aranylábú kocsmatölteléknek" nevezték, és azt is mondták róla, hogy egyszer úgyis börtönben végzi. A Mazsinak becézett békéscsabai fociikon ehelyett megkapaszkodott, hosszú ideje bontási és építőipari vállalkozó, saját telephellyel, gépparkkal.

Nem mindennapi fotót osztott meg magáról a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Az olasz szakember megmutatta a rajongóinak, hogyan is nézett ki az 1993/1994-es idényben a Sampdoria játékosaként.

Kaotikus körülmények fogadták a felszállás előtt a Bajnokok Ligája-elődöntőn szerepelt Arsenal női labdarúgócsapatát Braunschweigben.

Meghalt Amirhossein Shirchi Forrás: Erfan/Twitter

Szívszorító tragédiáról számolt be a az Erfan Twitter-oldala: a Shohada Babolsar-Naft Gachsaran FC iráni harmadosztályú találkozón szívrohamot kapott és a kórházba szállítás közben meghalt a hazai csapat 23 éves focistája, Amirhossein Shirchi.

Mi is megírtuk, hogy botrányos véget ért a BKV Előre és a Kisvárda II harmadosztályú bajnokija. A hazaiak három játékosát és vezetőedzőjét is kiállította a játékvezető, akit a lefújást követően a korábbi ferencvárosi játékos, Busai Attila a hírek szerint megütött és lefejelt. Busait az eset után hat évre tiltották el!

Busai Attila nem bírt az indulataival, hat évre tiltották el Forrás: kisvardafc.hu

A címvédő Real Madrid 4-2-re kikapott a Girona otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. A hazaiak mind a négy gólját az argentin Taty Castellanos szerezte.