Távozhat a klubjától a focivébé egyik felfedezettje: a Bundesliga góllövőlistáját vezető focista iránt nagy az érdeklődés

Spain - Germany Sports WM Horizontal
27 November 2022, Qatar, Al-Khor: Soccer, World Cup, Spain - Germany, Preliminary round, Group E, Matchday 2, al-Bayt Stadium, Germany's Niclas Füllkrug (r) celebrates his goal to make it 1-1 with Jamal Musiala. Photo: Christian Charisius/dpa (Photo by CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A szezon végén távozik a Werder Bremen labdarúgócsapatától a német válogatott Niclas Füllkrug - adta hírül a játékos menedzserére hivatkozva a Sky tv-csatorna.

A 30 éves futballista eddig 15 gólt szerzett az idényben, s ezzel vezeti a Bundesliga góllövőlistáját. A szerződése még 2025 nyaráig szól Brémában.

Niclas Füllkrug nyáron távozhat Brémából Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christian Charisius

Maga a játékos a jövőjével kapcsolatban korábban azt mondta: egyelőre még nem zajlottak részletes tárgyalások, s valószínűleg először a szezon vége után kerül terítékre az esetleges klubváltása.

Füllkrug a tavalyi decemberi világbajnokságon két gólt lőtt, eddigi hat válogatottsága alkalmával hatszor volt eredményes.