Thierry Henry nekiment a Messit kifütyülő PSG-szurkolóknak

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Stade Rennais FC at The Parc des Princes Stadium in Paris on March 19, 2023. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain világsztárját, Lionel Messit az Olympique Lyon elleni meccsen a saját szurkolói kifütyülték. A botrányos esetről a hétszeres aranylabdás korábbi csapattársa, Thierry Henry is elmondta a véleményét.

Messivel kapcsolatban az utóbbi időben többször felmerült, hogy nem tud megállapodásra jutni a párizsi sztárcsapattal, és nagy esély van rá, hogy nyáron visszatér Barcelonába. A Lyon elleni meccsen a PSG szurkolói minden bizonnyal ezt nehezményezték, ezért kifütyülték az argentin világsztárt, ami Thierry Henry szerint egyszerűen elfogadhatatlan a drukkerek részéről.

Ezek után nem tudom, mit fog csinálni. A futball szeretete miatt vissza kell mennie Barcelonába" - mondta Messi, aki korábban a katalán sztárcsapatban együtt futballozott Henry-val.

Messi szerződése idén nyáron jár le a francia klubnál, és egyelőre még nem hosszabbított. A hírek szerint a Barcelona vezetőedzője, Xavi tárt karokkal várja, hogy a hétszeres aranylabdás visszatérjen a katalán együtteshez.

Forrás