"Mintha egy pénisz bukkant volna elő a nadrágból" - hatalmas botrányt okozott az óriási Pelé-figura a focidöntőn - videó, kép

Pelé, döntő, kabala, figura
Hatalmas botrányt okozott a tettével a Pelé-figurába öltözött ember
Vágólapra másolva!
A brazíliai Pernambucano állami bajnokság döntőjében a Sport Recifa 2-0-ra győzte le a Retro csapatát, összesítésben 4-1-el hódította el a trófeát. Ám elsősorban nem az eredmény miatt marad skáig emlékezetes a meccs, hanem az órási Pelé-jelmezes figuráról, na meg arról, hogy mit művelt benne egy ember.

Tavaly év végén halt meg a futball egyik, ha nem a legnagyobb legendája, a labdarúgás egyetlen háromszoros világbajnoka, Pelé. A világklasszis játékost a halála után sem felejtették el Brazíliában, továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend.

Hatalmas botrányt okozott a tettével a Pelé-figurába öltözött ember Forrás: Twitter

A tiszteletére brazíliai Pernambucano állami bajnokság döntője előtt - a Sport Recifa 2-0-ra győzte le a Retro csapatát -

egy hatalmas Pelé-jelmezes figura érkezett a pályára, hogy elvégezze a kezdőrúgást, méghozzá hatalmas taps közepette.

A problémák akkor kezdődtek, amikor a jelmezbe öltözött ember úgy döntött, hogy köszönti a szurkolókat, mindezt úgy tette, hogy

kinyúlt a Pelé-figura nadrágján, így olyan volt, mintha egy pénisz bukkant volna elő. Bár valószínűleg nem gondolta végig, hogyan fog ez festeni kívülről, jó nagy botrányt okozott.

A videó azonnal hódító útjára indult az interneten, a kommentelők pedig természetesen nem is hagyták szó nélkül a gusztustalan esetet.

„Ha becsukom a szemem, hetekig látni fogom azt az arcot" – írta a Twitteren egy rajongó.

Egy másik ezt írta:

Egy másik ezután ezt írta: „Nem igazán szoktam azért felszólalni, hogy az emberek veszítsék el a munkájukat, de aki ezt jó ötletnek tartotta, azt el kell bocsátani."