Hat évre eltiltották a balhézó korábbi Fradi-játékost, Busai Attilát

Busai Attila, Kisvárda II, BKV Előre,
Busai Attila nem bírt az indulataival
Vágólapra másolva!
Mi is megírtuk, hogy botrányos véget ért a BKV Előre és a Kisvárda II harmadosztályú bajnokija. A hazaiak három játékosát és vezetőedzőjét is kiállította a játékvezető, akit a lefújást követően a korábbi ferencvárosi játékos, Busai Attila a hírek szerint megütött és lefejelt.

Büki Gábor játékvezető a BKV beszámolója szerint „folyamatosan provokálta a hazai játékosokat beszólásaival, kritizálta őket játékuk miatt". Az sem segíthetett, hogy a 91. és a 92. percben elért gólokkal fordított a Kisvárda.

Videós összefoglaló az eseményekről ITT.

Busai hiába ment be a játékvezetői öltözőbe elnézést kérni a tetteiért, ez az MLSZ illetékeseit sem hatotta meg, ugyanis 2023. április 25. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 6 évre szóló eltiltást kapott.

Busai Attila nem bírt az indulataival Forrás: kisvardafc.hu

Olvasható az MLSZ értékelése a botrányos meccsről, ami után még pénzbüntetést is kap a BKV, mert a mérkőzés lefújása után nem biztosította a játékvezetők öltözőbe vonulásának zavartalan feltételeit, valamint labdarúgójának súlyosan sportszerűtlen magatartása miatt.