Hatalmas kommentháborút indított el a zenésznek álló sztárfocista

fbl Horizontal
Arsenal's English striker Eddie Nketiah (C) celebrates with teammates Arsenal's Brazilian striker Gabriel Martinelli (L) and Arsenal's English midfielder Bukayo Saka (R) after scoring his team's second goal during the English Premier League football match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London on May 22, 2022. (Photo by Daniel LEAL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Óriási népszerűségnek örvend a közösségi médiában az a rapvideó, amit a 'Dide' művésznévre hallgató Premier League-focista pénteken tett közzé a videómegosztón.

Alig 2 nap alatt már 65 ezren látták a 'Thrill' című dalt, amely a művész első szerzeménye. Ám míg a dalt a legtöbben dicsérik, egy sokkal nagyobb vita alakult ki a hozzászólások között, mégpedig az, hogy ki is az előadó.

Ugyanis az álarcos férfiról egyetlen dolgot lehet tudni: az angol labdarúgó-bajnokságban focizik.

A nagy füstfelhők miatt sokan bizonyosak abban, hogy egy londoni csapat játékosáról van szó, hiszen az angol főváros egyik beceneve a Big Smoke, azaz a Nagy Füst.

Ennek ellenére sokan a manchesteri Jadon Sanchóra szavaztak, mint előadóra, de még több tipp érkezett Wilfried Zahára és Reiss Nelsonra.

A legnépszerűbb azonban mégis Eddie Nketiah lett,

a művésznév (Eddi anagrammája), a dalszöveg és a klipben látható mozdulatok alapján ugyanis többen egyértelműnek veszik, hogy az Arsenal angol focistája van a felvételen.

Akárkiről is van szó, nem az illető az első, aki a profi futballkarrier mellett rappernek állt, hiszen korábban többek között Erling Haalandról és Alphonso Daviesről is előkerült hasonló videó.