Elege lett a saját csapatából, a pályán vonta kérdőre a focistákat az angol szurkoló - videó

fbl Horizontal FOOTBALL LOGO SPORTING CLUB SPORTS FAN
A Watford supporter reacts as he arrives to attend the English Premier League football match between Watford and Arsenal at Vicarage Road Stadium in Watford, north-west of London on March 6, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályban szereplő Watford a legutóbbi meccsén 3-1-re kikapott a Cardifftól, ami annyira felbőszített egy szurkolót, hogy a pályán próbálta kérdőre vonni a focistákat.

A szurkoló a második félidőben ment a pályára, látszólag azért, hogy kérdőre vonja a játékosokat. A szurkoló nem volt különösebben agresszív a pályán, le is sétált onnan, inkább azon háborodott fel, hogy a rendezők megpróbálták lekísérni, ahelyett, hogy hagyták volna, hogy visszamenjen a lelátóra.

A legjobban az zavarta, amikor a biztonságiak hozzáértek, de eközben is inkább azzal volt elfoglalva, hogy a focisták teljesítménye kapcsán nemtetszését fejezze ki.

A rendőrség később közleményt adott ki, hogy letartóztattak egy 37 éves férfit, aki őrizetben is marad.

A Watford csak a 12. helyen áll az angol másodosztályban, utolsó hat meccséől csak egyet tudott megnyerni.