Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén a Debrecen 1-0-ra nyert a Mezőkövesd otthonában, ezzel Srdan Blagojevics együttese feljött a tabella harmadik helyére. A találkozó után a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs boldogan értékelt az M4 Sport kamerája előtt, mert csapata az idei szezonban komoly célokért küzd az NB I-ben.

„A hatvanadik perctől tíz emberrel játszottunk, úgyhogy büszke vagyok a csapatra és a szurkolókra. Ez az a kapcsolat, amire régóta vártunk, mert a szurkolóink mindenhová elkísérnek minket és közösen örülünk a sikernek. A múlt heti meccs volt a fordulópont azzal kapcsolatban, hogy hova szeretnénk tartozni. Több lehet ebben a szezonban, mint egy átlagos bennmaradás" – mondta az M4 Sport kamerája előtt a 109-szeres válogatott Dzsudzsák Balázs, akit Dusan Lagator kiállítása után taktikai okokból lecseréltek.

Dzsudzsák Balázs 36 évesen is a Debrecen húzóembere Forrás: dvsc.hu

„Nincs bennem harag a lecserélés miatt, de jól éreztem magam a pályán. El kell fogadnom az edzői döntést. De ha mindig lehoznak a hatvanadik percben, amikor vezet a csapat, majd utána megnyerjük a meccset, azonnal aláírnám" – tette hozzá Dzsudzsák Balázs, aki gólpasszt adott a mérkőzésen Meldin Dreskovicnak.

A hajdúságiak idegenben sorozatban ötödik meccsükön maradtak veretlenek a bajnokságban, és feljöttek a tabella harmadik helyére.