Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II 33. fordulójában rendezett Gyirmót-Tiszakécske mérkőzésen súlyos arccsonttörést szenvedett a gyirmótiak játékosa, Hajdú Ádám.

Az eset a vasárnapi találkozó 77. percben történt, amikor a vendégek csatára, Horváth Zoltán egy felé szálló labdát próbált volna tovább fejelni, de felugrás közben lekönyökölte a gyirmóti védőt, aki ezt követően a földre került.

A szabálytalankodó Horváth megúszta a kiállítást, ugyanis a játékvezető csak sárga lapot mutatott fel neki. Hajdú a saját lábán hagyta el a pályát, de a gyirmóti csapat közleménye szerint a későbbi vizsgálatok megállapították, hogy három helyen is eltört az arccsontja, emiatt műteni kellett.

Miután csapatunk egészségügyi stábja ellátta a sérülést Ádámot mentővel kórházba szállították, ahol az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy három helyen tört el Ádám arccsontja, így műteni kellett, amit kedden délelőtt a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban el is végeztek, a három helyen eltört részt lemezzel és szegecsekkel rögzítették. Az eset és a sérülés súlyosságát ismerve Hajdú Ádám felépülése várhatóan több hetet, hónapot vehet igénybe" - olvasható az NB II-es csapat oldalán.