BL-győztes edzővel tárgyal a Chelsea

Spain v Czech Republic: UEFA Nations League - League Path Group 2 players Malaga Czech Republic Nations League Luis Enrique Waist up One person UEFA Nations League League A Group 2 match Luis Enrique head coach La Rosaleda Stadium Pics Action/NurPhoto ins
Luis Enrique head coach of Spain gives instructions during the UEFA Nations League League A Group 2 match between Spain and Czech Republic at La Rosaleda Stadium on June 12, 2022 in Malaga, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint megérkezett Londonba a Barcelona és a spanyol válogatott korábbi edzője, Luis Enrique, aki a Chelsea-vel tárgyal.

Szerdán érkezett Londonba Luis Enrique, akivel Graham Potter vasárnapi kirúgása miatt tárgyal a Chelsea. Luis Enrique egy a sok jelölt közül, egyelőre nem tudni, mikor születik döntés. Ma már arról is írtunk, elképzelhető, hogy Frank Lampard veszi át a csapatot és csak nyáron lesz véglegesítve egy szakvezető.

Luis Enrique lehet a Chelsea új edzője Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A Chelsea jelenleg csak a 11. helyen áll az angol bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig a Real Madriddal találkozik majd a negyeddöntőben.

Az 52 éves Luis Enrique legutóbb a spanyol válogatottat vezette a katari vb-n, ahol a nyolcaddöntőig jutott a csapatával. A 2020-as Eb-n a négy közé jutott a válogatottal, a 2021-es Nemzetek Ligája döntőjében pedig kikapott. A spanyol szakember a Barcelonával nyert két bajnoki címet és BL-t is.