Vágólapra másolva!
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszka új edzőt keres, a jelöltek között pedig ott van Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros edzője is.

A Nemzeti Sport szúrta ki az ismert orosz sportújságíró, Nobel Arusztamjan Rusfootballra írt pletykáját, amelyben azt írja Dinamo Moszka új edzőt keres, ugyanis elégedetlenek a csapatot irányító Szlavisa Jokanoviccsal. A a Dinamo Moszka az ötödik helyen áll a Premjer Ligában, és az Orosz Kupában is versenyben van, de a listavezető Zenittel szembeni 16 pontos hátrány miatt elképzelhető, hogy hamarosan az edzőváltás mellett döntenek a fővárosi klubnál.

Sztanyiszlav Csercseszov az idei szezonban El-nyolcaddöntőbe vezette a Fradit Fotó: Polyák Attila - Origo

Az egyik jelölt a Ferencvárost irányító Sztanyiszlav Csercseszov, aki 2014 áprilisa és 2015 júliusa között már dolgozott a Dinamo Moszkvánál, míg a másik a MOL Fehérvár korábbi edzője, a szerb Marko Nikolics, aki a városi rivális Lokomotivnál töltött időszaka miatt esélyes a Dinamo kispadjára. A 43 éves szerb szakember 2021-ben kupagyőztes lett a moszkvai vasutascsapattal. Nikolicsot 2021 októberében menesztették, azóta nincs csapata.

A Nemzeti Sport megjegyzi, hogy egyelőre nem történtek lépések egyik edző felé sem, de Arusztamjan szerint úgy Csercseszov, mint Nikolics rendszeres beszédtéma a Dinamo Moszkva berkein belül.