A bajnoki cím után egy igazi szupersztárt vinnének a hollywoodi tulajok az angol kiscsapathoz

Horizontal
US actor and Wrexham owner Rob McElhenney (L) and US actor and Wrexham owner Ryan Reynolds (R) celebrate on the pitch with the National League trophy after the English National League football match between Wrexham and Boreham Wood at the Racecourse Ground Stadium in Wrexham, north Wales, on April 22, 2023. - Hollywood stars Ryan Reynolds and Rob McElhenney embraced in celebration as they watched Wrexham, who the duo bought in 2020, reach the English Football League for the first time in 15 years on Saturday after a 3-1 win over Boreham Wood. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Rob McElhenney és Ryan Reynolds csapata, a walesi Wrexham megnyerte az ötödosztály bajnoki címét, ezzel bejutott az angol hivatalos ligarendszerbe, a profik közé. Most a hollywoodi sztárok azzal próbálkoznak, hogy egy igazi nagyágyút vigyenek a következő szezonra a negyedosztályú csapathoz.

A walesi csapathoz egy walesi hőst néztek ki, mégpedig azt a Gareth Bale-t, aki a katari világbajnokság után visszavonult. Gareth Bale videóban köszöntötte a bajnokcsapatot, ami után természetesen jöttek a pletykák is, miszerint megpróbálják leigazolni a még mindig csak 33 éves exfocistát.

„Gareth, menjünk el golfozni, ahol ígérem, hogy nem foglak négy órán át győzködni, hogy térj vissza még egy varázslatos szezonra" – írta a válaszában McElhenney.

A Wrexhamnél egyébként sikerült már meggyőzni egy komoly nevet, hogy térjen vissza, ugyanis a csapat kapusa, Ben Foster is visszavonult már egyszer.