Vágólapra másolva!
Csak a szokásos szombati ügymenet: azaz záporoztak ránk a hírek, megértjük, ha nem tudott mindent elolvasni. Jöjjön hát a szokásos reggeli gyűjtés.

Indítsunk egy erős bulvárral: megszólalt a rendőrség által körözött korábbi magyar válogatott focista Tokody Tibor. Egy szomorú történet rajzolódik ki az elmondottakból.

Másik fontos megszólalónk Szoboszlai Dominik ügynöke, aki arra a hírre reagált, miszerint a magyar fociválogatott csapatkapitánya hamarosan a Chelsea játékosa lesz.

Börtönbe vonulhat a korábbi holland válogatott focista, Quincy Promes, akire családon belüli erőszak miatt két év börtönt kért az ügyész.

Beindult a nagyüzem a Forma-1-ben, a Bahreini időmérőn minden ott folytatódott, ahol tavaly abbamaradt: a Red Bull kíméletlenül lealázta a mezőnyt, övék lesz az első két rajtkocka Szahírban.

Ki állítja meg a Kecskemétet? A kérdés részben költői, ugyanis valójában nem szeretnénk, ha bárki megállítaná a KTE-t, amelyik az NB I újoncaként jó úton halad afelé, hogy története során először kilépjen a nemzetközi kupaporondra. Szombaton idegenben verték a tavalyi idény ezüstérmesét, a Kisvárdát verték egy bombagóllal.

Kisebb csoda Fehérváron: idén először nyert bajnoki meccset a MOL Fehérvár! A Vasas hiába tartotta jól magát a Sóstóiban, végül kikapott, és ránézésre kiváló kerete ellenére nagyon úgy tűnik, hogy nyártól ismét NB II-es meccseket rendeznek az Illovszky Rudolf Stadionban.

Az országúti kerékpáros szezon is beindult: szombaton megrendezték a legfiatalabb (2007-ben volt az első) olasz egynapos klasszikust, a Strade Bianchét. A Siena körüli viadalon a tavalyihoz hasonlóan ismét kiválóan szerepelt Valter Attila, aki nem sokkal maradt le a dobogóról.

A nap felvétele is a toszkán dombok között született: a női Strade versenyén egyszercsak egy ló vágtatott be a mezőny elejére.