Vágólapra másolva!
Kórházba szállították a német másodosztályú Hamburg U17-es utánpótláscsapatának játékosát, Saido Baldét, aki váratlanul összeesett a pályán.

A mindössze 14 éves Baldét a német futball egyik legnagyobb ígéretének tartják, állítólag a Paris Saint-Germain, a Borussia Dortmund és a Benfica érdeklődését is felkeltette. Kedd este azonban mindenkit megrémített, amikor az SV Eichede elleni meccsen összeesett. A Bild értesülései szerint a portugál származású német tehetség a 60. percben 2-1-es hamburgi vezetésnél csereként lépett volna pályára, amikor epilepsziás rohamot kapott.

A meccs azonnal félbeszakadt, Baldét pedig kórházba szállították, ahol éjszakára bent tartották. Bár a másodosztályú klubnál további teszteknek vetnék alá a német csodagyereket, aki azonban a közösségi médiában már jelezte, hogy még a héten szeretne visszatérni a pályára.

– írta Instagram-oldalán a szélső, aki 2018 óta játszik Hamburgban. Baldé a Hamburg U17-es csapatában 15 mérkőzésen eddig három gólt és négy gólpasszt jegyzett.