Nem engedték ki a kórházból a Vasas fejsérülést szenvedett focistáját

NOVOTHNY Soma
Budapest, 2023. január 28. A ferencvárosi Anderson Esiti (k), valamint az angyalföldi Cipf Dominik (b) és Novothny Soma (j2) az OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Vasas SC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. január 28-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Vasas csatára, Novothny Soma ijesztő fejsérülést szenvedett a Paks elleni Magyar Kupa-negyeddöntőben és egyelőre nem engedték ki a kórházból.

Az angyalföldi csapat ugyan 3-2-re nyert és elődöntőbe jutott, ám aggodalomra adhat okot a klubnál, hogy Novothny Soma ijesztő fejsérülést szenvedett. A 28 éves támadót a 62. percben cserélte be Kondás Elemér, nem sokkal később azonban egy felívelésnél két paksi futballista, a felugró Kádár Tamás és Szélpál Norbert közé szorulva megsérült és lennmaradt a földön.

Novothnyt percekig ápolták az ütközés után, majd le kellett cserélni. Az M4 Sport megírta, hogy a Vasas tájékoztatása szerint a játékos tudata zavart volt, ezért az egészségügyi stáb javaslatára a budapesti Sportkórházba szállították. A csatár az éjszakát orvosi megfigyelés alatt töltötte, csütörtökön pedig folyamatos vizsgálatokkal ellenőrizték az állapotát.