A videóbírót szidta Ancelotti az elveszített El Clásico után

fbl Horizontal
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti (L) gestures during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 19, 2023. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
A La Liga 26. fordulójának csúcsrangadóján a Barcelona 2-1-re legyőzte a Real Madridot a Camp Nou Stadionban. A vendégek vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem érdemeltek vereséget, és bosszús volt a videóbíró döntése miatt, amely a hajrában les miatt elvett egy gólt a madridi sztárcsapattól.

A remek színvonalú mérkőzésen a Real szerzett vezetést az első félidőben, majd a szünet előtt kiegyenlített a Barcelona. A második félidő hajrájában nagy erőkkel támadott a madridi csapat, amely a csereként beállt Marco Asensio révén a 81. percben újra gólt szerzett. Hiába ünnepeltek a vendégek, a videóbírós visszajátszást követően les miatt elvették a spanyol támadó gólját.

Szabad szemmel valóban nem lehetett volna játék közben észrevenni a lesállást, Asensio csupán centiméterekkel helyezkedett előrébb a Barca hátvédjénél.

A gólt azonban nem adták meg, majd jött az újabb fordulat, a katalán együttes a 92. percben eldöntötte a meccset, és ezzel együtt minden bizonnyal a bajnoki cím sorsát is, ugyanis a Barcelona már 12 ponttal vezet ősi riválisa előtt.

A rangadó után a Real edzője, Carlo Ancelotti bosszúsan nyilatkozott és elégedelen volt a videóbíró döntésével.

nyialtkozta bosszúsan az olasz tréner a lefújást követően.

Spanyol sajtóhírek szerint Ancelotti állása egyre nagyobb veszélyben van a Realnál, a 63 éves edzőnek a Bajnokok Ligájában kell figyelemreméltó eredményt elérnie, hogy a következő szezont is a kispadon kezdhesse meg.

Forrás