Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában az újonc Kecskemét 2-0-ra legyőzte az utolsó Vasast a Széktói stadionban. A találkozó után Kondás Elemér a Vasas edzője ezúttal csapata rutinosabb játékosait kritizálta, és azt is elmondta, hány győzelemre lenne szüksége csapatának a bennmaradáshoz.

Az angyalföldi csapat roppant nehéz helyzetben van, mert a tabella utolsó helyén áll, és öt pontra van a bennmaradást érő tizedik helytől.

„Ennél többet kellett volna hozzátenni. Ilyen helyzetben ilyen gólt nem szabad kapnunk.

Az első és a második félidőben is volt olyan helyzetünk, amit lehetett volna értékesíteni. Amiből ők gólt lőttek, abból mi nem tudtunk" - értékelt a Vasas honlapjának Kondás Elemér, aki azt is elárulta, hogy számításai szerint hány meccset kellene nyernie a Vasasnak a bennmaradáshoz.

Kondás Elemér, az NB I utolsó helyén álló Vasas edzője Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nem úgy alakult ez a meccs, ahogy elterveztük. Az utolsó helyen állunk, ilyen helyzetben még többet kellene hozzátennünk a mérkőzéseken, hogy pontokat szerezzünk. A hazai csapat jobb volt nálunk, viszont nagyon sajnálom az első bekapott gólt. Nagyon könnyű találat volt, nem szabad ilyen esélyt adnunk az ellenfelünknek. A második gól már azért született meg, mert kitámadtunk. Nekünk is voltak biztató lehetőségeink, az első félidőben Sztojka, a második játékrészben Silye találhatott volna be. Ami nálunk kimaradt, az a Kecskemét oldalán bement.

- idézi a Kecskemét honlapja a Vasas edzőjét, akinek a csapata hét meccs óta nyeretlen az NB I-ben.