Hosszú sérülés után kezdőként tért vissza a magyar válogatott focista

Holman Dávid, magyar válogatott
Baku, 2019. június 8. Holman Dávid, mielőtt megszerzi a csapat harmadik gólját az Azerbajdzsán - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a bakui Bakcell Arénában 2019. június 8-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Holman Dávid örömmel fogadta, hogy hosszú térdsérülése után szerdán kezdőként térhetett vissza a Slovan Bratislava labdarúgócsapatába.

- nyilatkozta az M1 aktuális csatornán az ötszörös válogatott középpályás. A pozsonyiak 1-1-es rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban jutottak tovább a másodosztályú Samorín otthonában a Szlovák Kupa negyeddöntőjéből.

Holman Dávid a magyar válogatottban is szerepelt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A magyar futballista elmondta, a térdszalag-szakadását követően egy ideje már ismét egészséges, de úgy gondolták, hogy a második súlyos sérülése után egy kicsit több idő kell a visszatéréshez, és az edzője is így látta jónak.

- magyarázta. Hozzátette, hat éve szerepel a Slovanban, ezért szeretne még játszani a csapat színeiben, és adott esetben tiszta lappal távozni, de a jövőjével kapcsolatban még minden képlékeny.

A pozsonyiak a bajnoki tabella második helyén állnak - egy ponttal lemaradva a Dunaszerdahely mögött -, a Konferencia-liga nyolcaddöntőjében pedig a svájci FC Basellel találkoznak majd.