Óriási veszélybe került a Premier League hétvégi fordulójának megrendezése

fbl Horizontal
Chelsea's Spanish defender Marc Cucurella (R) vies with Leicester City's English midfielder Kiernan Dewsbury-Hall (L) during the English Premier League football match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge in London on August 27, 2022. (Photo by CARLOS JASSO / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a szombatra a jelenleginél is hatalmasabbnak jósolt havazás miatt több mérkőzés is a halasztás sorsára kerülhet az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.

Az angol meteorológiai szolgálat a Larisa-vihar és a havazás miatt borostyánsárga figyelmeztetést adott ki az ország több területére, ahol az áramellátásban és a közlekedésben is problémák lehetnek, és amelyek a Premier League 27. fordulóját is érinthetik.

A napokban óriási havazás sújtja Anglia nagy részét Forrás: AFP/Paul Ellis

A hóvihar mellett több helyen erős szelet és fagyot is mondanak, különösen Észak-Wales és Észak-Anglia régiókban, ahol 80 km/h-s széllökéseket és akár 40 cm-es havat jósolnak.

A szombat délutáni mérkőzések közül elsősorban a Leicester-Chelsea, a Leeds-Brighton és az Everton-Brentford meccs lehet veszélyben az időjárás miatt, míg a másodosztályban a Coventry-Hull találkozó kényszerű elhalasztását jósolják.